Samenwerking D.E.A. Produkties

WELKOM DJ TIJN

Een jonge telg in de DJ wereld, maar hij doet zeker niet onder voor de DJ’s die al wat langer meedraaien.

Al van kleins af aan is Tijn bezig met de muziek. Op menig buurtfeest, trouwerij of verjaardag mocht hij draaien en dat maakte hem al snel een bekende DJ in zijn regio.
Dit groeide steeds meer en sinds hij officieel in de kroegen mag komen is hij dan ook elk weekend ergens te vinden als DJ!

Omdat Tijn zeer allround kan draaien, is hij geschikt voor elk feestje. Of het nu een trouwerij is of een groot evenement, hij is geschikt voor alle gelegenheden. Het mooie aan hem is zijn grote passie en enthousiasme voor muziek en het serieus nemen van het vak. Dat spat er aan alle kanten af en maakt hem een echte top DJ!

DJ Tijn is ook te boeken met eigen drive-in show. Compleet met professioneel licht & geluid. Infomeer naar de mogelijkheden!

Vanaf 1 maart 2024 ben ik exclusief te boeken via D.E.A. Produkties!

Samenwerking met Maatwerk Photobooth

Vanaf medio maart 2023 zijn wij een samenwerking gestart met Maatwerk Photobooth.
Maatwerk Photobooth verhuurt hoge kwaliteit Photobooths tegen een scherpe prijs.

Uniek in zijn soort is de Photobooth geheel te personaliseren.

Voor meer informatie over Maatwerk Photobooth bezoek je maatwerkphotobooth.nl

Uitslag Party Awards

Super trots op het behaalde resultaat! Bij de publieksprijs van de populairste opkomende Party DJ ben ik namelijk 9e geworden van de 45 die waren genomineerd!

 

Producer certificaat behaald


Op zaterdag 9 oktober 2021 heb ik de cursus produceren afgerond. Naast plaatjes draaien kan ik nu ook plaatjes maken. Ook het maken van bandmuziek behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie, neem gerust contact met mij op.