Partners

WELKOM DJ TIJN

Een jonge telg in de DJ wereld, maar hij doet zeker niet onder voor de DJ’s die al wat langer meedraaien.

Al van kleins af aan is Tijn bezig met de muziek. Op menig buurtfeest, trouwerij of verjaardag mocht hij draaien en dat maakte hem al snel een bekende DJ in zijn regio.
Dit groeide steeds meer en sinds hij officieel in de kroegen mag komen is hij dan ook elk weekend ergens te vinden als DJ!

Omdat Tijn zeer allround kan draaien, is hij geschikt voor elk feestje. Of het nu een trouwerij is of een groot evenement, hij is geschikt voor alle gelegenheden. Het mooie aan hem is zijn grote passie en enthousiasme voor muziek en het serieus nemen van het vak. Dat spat er aan alle kanten af en maakt hem een echte top DJ!

DJ Tijn is ook te boeken met eigen drive-in show. Compleet met professioneel licht & geluid. Infomeer naar de mogelijkheden!

Vanaf 1 maart 2024 ben ik exclusief te boeken via D.E.A. Produkties!

Sinds medio maart 2023 ben ik een samenwerking aangegaan met Maatwerk Photobooth!

Wilt u ervoor zorgen dat uw feest of evenement een onvergetelijke indruk achterlaat bij uw gasten? Maak dan gebruik van onze photobooth voor een unieke en interactieve fotobeleving! Het toevoegen van een photobooth aan uw festiviteit zorgt niet alleen voor een onvergetelijke herinnering voor uw gasten, maar voegt ook een extra dimensie toe aan uw evenement. Zoekt u naar een photobooth verhuur in de regio? Zoek dan niet verder, want wij bieden een brede selectie van stijlen en designs die perfect aansluiten op uw feestthema. Laat ons uw feest nog specialer maken met onze photobooth en geniet van de glimlachende gezichten van uw gasten terwijl zij genieten van deze fantastische ervaring!